Prijs & Kwaliteit

Kwaliteit 

De Buitenpraktijk Coaching is lid van de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) en conformeert zich aan en werkt volgens de NOBCO Ethische Gedragscode (EGC) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Bij geval van klachten kan de opdrachtgever/coachee een beroep doen op de klachtenregeling bij de beroepsvereniging NOBCO.

Heb je een klacht, waar je met je coach samen niet uitkomt? Een klacht over een NOBCO-coach kun je indienen via deze link.

De Buitenpraktijk Coaching is te vinden via mijn NOBCO-coachprofiel, vind coaches www.nobco.nl

De Buitenpraktijk Coaching is tevens gecertificeerd TriA© wandelcoach, gespecialiseerd als natuur & verliescoach. Meer informatie vind je op: www.wandelcoachnederland.nl 

‘Hoe je iemand over zichzelf laat denken zegt alles over jou’

Evaluatie

Om de kwaliteit en klanttevredenheid te kunnen blijven waarborgen wordt gebruik gemaakt van evaluaties. Gedurende het coachtraject vindt er tussentijdse evaluatie plaats. Dit wordt mondeling, aan het eind van een coachgesprek gedaan.

Aan het einde van een coachtraject vindt er een schriftelijke evaluatie plaats.

Evaluaties kunnen via het daarvoor ontwikkelde webformulier ingevuld worden.

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Mogelijke vergoeding

Afhankelijk van de aanleiding voor coaching en van jouw persoonlijke situatie, kun je mogelijk (een deelvan) de kosten terug krijgen.

Klik hier voor meer informatie

Prijzen (excl. BTW)

 

CadeaubonCadeaubon

Gratis oriëntatiegesprek
Gesprek om informatie te geven over de diensten van De Buitenpraktijk Coaching. Telefonisch of op afspraak.

Wandel Coachsessie (enkel)
€ 85,00 – Duur: 1 uur en 30 minuten
Losse coachsessie (startgesprek en aansluitend een sessie).
Gratis kennismakingsgesprek.

Bosbad (Shinrin-Yoku)
€ 35,00 – Duur: 1 uur
Een Bosbad betekent een verbinding maken met het bos via je ogen, oren, neus, mond, handen en voeten en de natuur met al je zintuigen ervaren. Bewust vertragen en verbinding maken met de natuur.

Personal Life Coach Programma
€ 299,00
Persoonlijke wandelcoaching en begeleiding bij herstel- verlies & rouwverwerking. Programma bestaat uit een intake en drie coachsessies. Deze vinden plaats in de natuur.

Programma ‘Ontdek jezelf en je talent’
€ 299,00
Wandelcoaching voor professionele & persoonlijke ontwikkeling dat specifiek gericht is op wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Programma bestaat uit een intake en drie coachsessies. Maatwerk is mogelijk.

Mental Coach Bootcamp Programma
€ 135,00 per persoon / per sessie – Duur: 3 uren
Intensieve wandel & coach sessie, een mix van zowel mentale als fysieke inspanning. Gericht om deelnemer(s) letterlijk in beweging te zetten naar zichzelf en anderen. Zowel individueel als op groepsniveau te boeken.

Zondagmorgen wandeling
€ 10,00
Voor mensen die graag een zondagmorgen wandeling willen maken en dit liever met een wandelmaatje doen. Prijs is een donatie aan de Nederlandse Hartstichting.