Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Ineke Schippers, het gezicht achter mijn coachpraktijk. Geïnspireerd door mensen, levensgebeurtenissen, werkervaring, de schoonheid en het helende karakter van de natuur help ik graag andere mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en herstel- of verlies & rouwproces.

Plezier en voldoening haal ik uit het contact met mensen en het effect van mijn coaching.
Ik gebruik storytelling als mijn natuurlijke vorm van communiceren om contact te maken, mensen te raken, mijzelf te laten raken en zingeving of helderheid te bieden. Verhalen raken ons, maken concreet, zijn gemakkelijk te delen en geven betekenis.

Veiligheid en vertrouwelijkheid vind ik belangrijk. Ik oordeel niet, heb de overtuiging dat de mensen zelf de oplossing gaan ontdekken en weten wat het beste is voor zichzelf. Als coach help ik slechts hierbij. Mijn cliënten zeggen dat ik rust en ruimte biedt en in verbinding ben met mezelf en de ander.

Missie
Anderen helpen om weer plezier, zingeving en balans terug te krijgen in hun leven en werk, te geloven in hun eigen kracht en te vertrouwen op hun eigen kunnen en talenten.

Ervaring en deskundigheid

Ik ben gediplomeerd en geregistreerd coach, inclusief natuur & verliescoach. 

Naast mijn coachpraktijk ben ik ruim tien jaar werkzaam als manager & teamcoach bij de overheid. Op deze manier ben en blijf ik betrokken bij het coachvak en ontwikkelingen van een organisatie.

Mijn passie zijn de medewerkers en mensen in mijn omgeving. Ik geef op eigen initiatief invulling aan de rol als Chief Happinez Officer. Het is mooi en waardevol om meer geluk op de werkvloer te stimuleren. Op deze manier draag ik een klein beetje bij aan het welzijn van iedereen.

Daarnaast ligt mijn passie ook om mensen, die een lichamelijke beperking hebben en daardoor een achterstand hebben op de arbeidsmarkt, niet alleen een kans te bieden op betaald werk maar ook te mogen coachen & begeleiden in hun ontwikkeling.

Mijn verhaal... Camino

In 2016 heb ik de bekende pelgrimstocht naar Santiago de Compestella gewandeld.
Alleen, samen met mijn verlieservaringen, ging ik de uitdaging aan om te leren loslaten van wat was en lessen te leren voor de toekomst.

Laatste berichten