Mijn verhaal.. Camino

In 2016 heb ik de bekende pelgrimstocht naar Santiago de Compestella gewandeld.camino week 7
Alleen, samen met mijn verlieservaringen, ging ik de uitdaging aan om te leren loslaten van wat was en lessen te leren voor de toekomst. Deze pelgrimstocht is het fundament, de inspiratiebron van mijn coachpraktijk De Buitenpraktijk Coaching. Ik heb persoonlijk de zuiverende en helende werking van de natuur in combinatie met bewegen mogen ervaren. Maar dat niet alleen. Ook de kracht van geven en ontvangen. Het luisteren naar de verhalen van mensen, hun ervaringen, verdriet en het loslaten hiervan. Het luisteren naar de ander zonder oordeel, het delen van je eigen verlies- en levenservaringen, werkt helend voor iedereen.

Nu drie jaar later ben ik gestart met mijn eigen coachpraktijk. Een coachpraktijk in de natuur.
Ik ben dankbaar en trots tegelijk op mezelf en mijn ervaringen. Op de mensen om mij heen, die het ook mogelijk hebben gemaakt om niet alleen de Camino te kunnen lopen maar ook mij hebben gesteund in het integreren van deze Camino-ervaring in het dagelijkse leven.
Vanaf nu kan ik mensen die mijn hulp en begeleiding willen, een kleine Camino ervaring geven.
Nieuwsgierig naar mijn gepubliceerde reisverhalen?
Lees en reis even mee terug in de tijd. Klik op deze link: https://inekeschippers.reislogger.nl